This project is read-only.

Unable to put ListView inside AlphaJumpList

I am new to Windows Phone 8.1 Runtime, and was frustrated about the ListView grouping, then I found QKit, will reduce all the pain for grouping. I use NuGet to download it, and tried to use it on...

Id #1802 | Release: None | Updated: Dec 16, 2015 at 10:34 AM by wuiyang | Created: Dec 16, 2015 at 10:34 AM by wuiyang

PlaceHolder doesn't work when EmptyPlaceholderTemplate is defined

Hi all, PlaceHolder doesn't work when EmptyPlaceholderTemplate has been defined. EmptyPlaceholderTemplate sample: <ctrl:ListPlaceholder ListTarget="{Binding ElementName=lstCheckList}" L...

Id #1778 | Release: None | Updated: Sep 18, 2015 at 11:53 PM by jlguerrero | Created: Sep 16, 2015 at 9:40 PM by jlguerrero

On first load AlphaJumpList shows only groups headers.

It's happening only when app is compiled in Relase Mode and running on device. On emulator everything is displayed correctly. Also debug mode works well on device. Is there something i'm missing?

Id #1773 | Release: None | Updated: Sep 12, 2015 at 12:13 PM by Rakim | Created: Sep 12, 2015 at 12:13 PM by Rakim

On Load the first item gets selected

This will raise the selection changed event and lead to strange navigation behavior.

Id #1677 | Release: None | Updated: Mar 6, 2015 at 8:32 PM by NPadrutt | Created: Mar 6, 2015 at 8:32 PM by NPadrutt

Localized placeholder for empty content

Hello, Can we apply localized content for the empty list placeholder? (this text "no results found for") Thank you :)

Id #1676 | Release: None | Updated: Mar 6, 2015 at 7:55 PM by sohayb | Created: Mar 6, 2015 at 7:55 PM by sohayb

Something seems to be messing width up sometimes on AlphaJumpList

I'm having a lot of trouble pinning this one down mainly because if I try to run my app in debug mode, the problem goes away! I'm using the following XAML to turn a ListView into a jump list: ...

Id #1660 | Release: None | Updated: Apr 22, 2016 at 2:54 PM by pcolmer | Created: Jan 19, 2015 at 8:26 PM by pcolmer

The name "MultiSelectListView" does not exist in the namespace "using:QKit".

I can't seem to get this library to work. I'm doing everything as in the sample project (xmlns:q="using:QKit"), yet still it spits out the error message.

Id #1650 | Release: None | Updated: May 22, 2015 at 6:36 PM by sandrobessa | Created: Jan 1, 2015 at 2:56 PM by AsynchronousTim

Win8.1 Version

Since Microsoft has launches universal apps I think it would be great if this great toolkit would as well support Windows 8.1.

Id #1594 | Release: None | Updated: Nov 6, 2014 at 2:20 PM by Kinnara | Created: Oct 1, 2014 at 3:20 PM by NPadrutt

  • 1-8 of 8 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items